设为首页收藏本站

龙井说唱官方网站 - 北京说唱组合

搜索
如果你喜欢说唱,爱龙井,不要犹豫,那就赶紧注册吧!
合作站点账号登陆

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

快捷导航

如此R,m的英语...你敢说给谁听???

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-2-25 11:31:54 | 只看该作者
Do you know there is someone thinking of you and caring you all the time ? Your smiling eyes are just like the sparkling stars hanging on the curtain of my heart.

你知道么,有个人时时想念着你,惦记你,你含笑的眼睛,象星光闪闪,缀在我的心幕上,夜夜亮晶晶.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-2-25 11:34:09 | 只看该作者
Listening to my heart beating. Seeing how much I love you ,I dare to admit how much I love you .When thinking of you, I hope you can receive the passionate words I left for you!

心要让你听见,爱要让你看见,不怕承认对你有多眷恋;想你的时候,盼你能收到我的真情留言!

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-2-25 11:35:34 | 只看该作者
Thousand of time I have thought of you .My heart is going high into the air and flying with my blessing towards you I don’t care loneliness. I am satisfied when you are happy and I am happy when I think of you!

千万个思念,在空气中凝固.扬起风吹向你,带着我的祝福,寂寞我不在乎,你快乐我就满足,想你是我的幸福!

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-2-25 11:36:49 | 只看该作者
I miss you not because of my loneliness but I do feel lonely when I miss you. Only when I miss you deeply I feel so lonely.

不是因为寂寞才想你,是因为想你才寂寞.孤独的感觉之所以如此之重,只是因为太想你.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-2-25 11:37:41 | 只看该作者
When I am out ,   take me as the wind.

如果我不在,你把我当成风.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-2-25 11:40:44 | 只看该作者
今天我们先到这里.
我在找一些好一点的句子.
希望大家会喜欢.

中级会员

还是10086对我好,我给他发一条短信,他给我回3条..

龙井之香 发表于 2011-2-26 00:44:36 | 只看该作者
It's not being in love that makes me happy, but is being in loving with you.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-2-26 10:53:43 | 只看该作者
回复 龙井之香 的帖子

不是恋爱的感觉让我幸福,而是爱上你...

不知道我翻译的对不对。
该会员没有填写今日想说内容.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-2-26 11:05:49 | 只看该作者
版主了.
那要更加努力发帖.
今天继续.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-2-26 11:07:11 | 只看该作者
I miss you so deeply that my love just like a kite has broken its line and won’t stop flying until it reaches you at last.

长长的思念,就像风筝断了线,飘啊飘啊,飘到你的身边.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-2-26 11:10:09 | 只看该作者
No matter the ending is perfect or not, you cannot disappear from my world.

我的世界不允许你的消失,不管结局是否完美.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-2-26 11:10:45 | 只看该作者
Promises are often like the butterfly, which disappear after beautiful hover.

承诺常常很像蝴蝶,美丽的飞盘旋然后不见.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-2-26 11:32:12 | 只看该作者
Oh, How much I miss you! If the passionate refreshing breeze knows my heart, it can tell you that I miss you and care you for my life’s time. If graceful white cloud knows my heart, it can tell you I love you and would be together with you forever.

好想,好想你!如果清风有情,请带去我对你的思念,这一生都为你牵挂;如果白云有意,请带去我对你的爱恋,生生世世都愿和你共缠绵!

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-2-26 11:33:18 | 只看该作者
For our ever-lasting friendship, send sincere blessings and warm greetings to my friends whom I miss so much.

一份不渝的友谊,执着千万个祝福,给我想念的朋友,温馨的问候.   << 友情 >>.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-2-26 11:34:15 | 只看该作者
Wish you a happy new year and a good fortune in the coming year when we will share our happiness, think of our good friends, and our dreams come true!

在这快乐分享的时刻,思念好友的时刻,美梦成真的时刻,祝你—新年快乐,佳节如意! << 祝福 >>