设为首页收藏本站

龙井说唱官方网站 - 北京说唱组合

搜索
如果你喜欢说唱,爱龙井,不要犹豫,那就赶紧注册吧!
合作站点账号登陆

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

快捷导航

如此R,m的英语...你敢说给谁听???

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:25:42 | 只看该作者
Coffee is lonely without cups. I am lonely without you.

没有杯子……咖啡是寂寞的……没有你……我是孤独的……
该会员没有填写今日想说内容.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:26:45 | 只看该作者
My heart beats for you every day. I am inspired by you every minute, and I worry about you every second. It is wonderful to have you in my life.

每一天都为你心跳,每一刻都被你感动,每一秒都为你担心.有你的感觉真好.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:27:17 | 只看该作者
You know my loneliness is only kept for you, my sweet songs are only sung for you.

你可知我百年的孤寂只为你一人守侯,千夜的恋歌只为你一人而唱.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:28:02 | 只看该作者
If living on the earth is a mission from the lord… living with you is the award of the lord…

如果活着,是上帝赋予我最大的使命,那么活者有你,将会是上帝赋予我使命的恩赐……

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:29:16 | 只看该作者
I prefer having your accompanying for life-long time to the short-time tenderness.

我不要短暂的温存,只要你一世的陪伴.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:30:47 | 只看该作者
I want that my love to you will turn into bright sunlight so that to warm your heart.

我想将对你的感情化作暖暖的阳光,期待那洒落的光明能温暖你的心房.