设为首页收藏本站

龙井说唱官方网站 - 北京说唱组合

搜索
如果你喜欢说唱,爱龙井,不要犹豫,那就赶紧注册吧!
合作站点账号登陆

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

快捷导航

如此R,m的英语...你敢说给谁听???

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:06:14 | 只看该作者
Do you fear a love fool who is loving you so deeply?

难道你怕一个深爱着你的痴情儿?

最后一次了.把我收藏的都发完吧.
希望大家会喜欢.
该会员没有填写今日想说内容.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:06:36 | 只看该作者
Do you fear a love fool who is loving you so deeply?

难道你怕一个深爱着你的痴情儿?

最后一次了.把我收藏的都发完吧.
希望大家会喜欢.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:07:38 | 只看该作者
I am too happy to stand faint!

我要幸福的昏倒了.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:08:04 | 只看该作者
The moonlight stands for my heart!

月亮代表我的心!

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:08:38 | 只看该作者
How are you getting on ? I hope that the word will become more beautiful because of you!

过得好么?希望世界因你而美丽!

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:09:01 | 只看该作者
You are everything when you are with me, and everything is you when you are not.

你在时你是一切,你不在时一切是你!

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:09:51 | 只看该作者
I don’t know whether I really love you, but I know I cannot lose you. If the earth is going to be destroyed I want to tell you that you are the only one I want to see!

我不知道我是否真的爱,但是我知道我不能没有你,如果地球将要毁灭,那么我要告诉你“你是我唯一想见的人”.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:10:54 | 只看该作者
I can meet a person in a minute, like a person in an hour and love a person in a day, but it will take me a whole life to forget you!

遇上一个人要一分钟的时间,喜欢一个人只需一小时的时间,爱上一个人要一天的时间,可要我忘记你却要用上一生的时间.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:11:40 | 只看该作者
Every day I miss you. It is a hard time for me to miss you but it is even harder not to do so. In such a contrary mood, I miss you deeply! A happy Valentine’s Day to you!

在每个想念的日子,想你不容易,不想你更难,愿以一片难懂的心情,深深思念你!情人节快乐!

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:15:10 | 只看该作者
I will make you happy when you are depressed. I will make you delighted when you are in great sorrow!

在你抑郁的时候,我就是你的开心果.在你忧伤的时候,我愿作你的忘忧树!

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:22:22 | 只看该作者
Because of loving you so much that I stood aside. Although my figure left you away, my heart didn’t. Today I have made up my mind to say “I love you”

正是因为爱才悄悄的躲开,躲开的是身影,躲不开的是默默的情怀;今天我终于鼓起勇气,向你表达我的爱.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:22:52 | 只看该作者
As long as you are willing, please let me know what I can do for you. When you are unhappy and want to cry on somebody’s shoulder, I will stand before you immediately.

只要你愿意,当你失落失意的时候,最需要一个肩膀的时候,告诉我,我会立即出现.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:23:32 | 只看该作者
I pray for the swan goose, the moonlight and the spring breeze for thousands of times, wishing the swan goose can bring my miss to you; the moonlight can convey my greeting to you ; the spring breeze can send my care to you!

思念中我一千次一万次地问鸿雁问明月问春风,愿鸿雁将我的眷恋捎给你;愿明月将我的问候带给你;愿春风将我的关切送给你.

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:24:45 | 只看该作者
You and I remains the same in different time, at different places,among different people; time is changing, space is changing and everything is changing except my miss to you!

不同的时间,不同的地点,不同的人群,相同的只有你和我;时间在变,空间在变,不变的只有对你无限的思念!

1万

论坛元老

论坛活跃之星

QQ
 楼主| 龙井说唱丶成成 发表于 2011-3-1 22:25:04 | 只看该作者
You and I remains the same in different time, at different places,among different people; time is changing, space is changing and everything is changing except my miss to you!

不同的时间,不同的地点,不同的人群,相同的只有你和我;时间在变,空间在变,不变的只有对你无限的思念!